om mig - banner
om klikken - banner
Her finder du mig - banner
Link til galleri

Om mig

Jeg er uddannet heilpraktiker fra Naturheilschule Skandinavien i 1995. Det er en tre-årig uddannelse, som dengang foregik både i Danmark og Tyskland. Den omfattende hovedeksamen blev aflagt hos en tysk embedslæge, en heilpraktiker og en læge, der arbejder med naturhelbredelse.

Efter endt uddannelse har jeg dog ikke stået stille. Jeg har gennem yderligere tre år uddannet mig til klassisk homøopat ved Homöopathie Forum i Hamburg.

Fra 2004 til 2007 fulgte jeg endvidere kurser på Åndsvidenskabeligt Kursuscenter i Store Merløse. Her fik jeg sat min allerede eksisterende viden om heilpraktik og homøopati i perspektiv med Rudolf Steiners antroposofiske menneskesyn. Denne viden er især gavnlig ved behandling af angst og psykiske problemer.

Fra 2004 til 2008 var jeg formand for Dansk Heilpraktiker Forening, som er de danske heilpraktikeres brancheorganisation. Jeg har desuden arbejdet i bestyrelsen i 10 år.

Om Klinikken

Siden 1995 har jeg været praktiserende heilpraktiker i min klinik i Nr. Lyndelse.

Jeg startede ud i det små med en lidt improviseret klinik i vores gule parcelhus på Pilevej.

I 1997 fik jeg en egentlig klinik i form af en lys og imødekommende tilbygning på bagsiden af huset ud til haven. Her har jeg optimale betingelser for at møde og behandle mine patienter.

Her finder du klinikken

Når du kommer til Pilevej 28 skal du gennem carporten og følge hækken til højre om huset - forbi brændestablen. Her finder du indgangen til klinikken.

Se i øvrigt linket til venstre for at se klinikkens beliggenhed på et kort.


Vis stort kort
Gabriele Seidler
Klinikken
Priser - banner

Mine priser

Første konsultation* (1 til 1½ time) 800 kroner
   
Konsultation* (1 time) 400 kroner
   
Supplerende behandling (½ time) 200 kroner
   
Massage (1 time) 400 kroner
   
Telefonkonsultation (15 minutter) 100 Kroner
   
Der er mulighed for rabat til børn
 
* Konsultation kan være inklusiv irisanalyse og øreakupunktur, men eksklusiv homøopatisk medicin.